Over ons

Over ons (website)

Over ons

Kwaliteit, duurzaamheid & eerlijke prijzen

Wij zijn een jonge onderneming, opgericht in 2016, dat met een vernieuwende blik naar de textiel sector kijkt. Wij denken met de klant mee en kijken naar hoe het bedrukken of borduren van vrijetijds- of werkkleding zo simpel, duidelijk en snel mogelijk kan verlopen.

Hierbij streven wij naar een zo duurzaam mogelijk productieproces en de beste kwaliteit van onze diensten en producten. Ook werken wij met eerlijke prijzen, zowel binnen onze supply chain als voor de klant.

0
Tevreden klanten

Wat wij belangrijk vinden

Kwaliteit

Wij willen u iets leveren, wat wij onszelf ook zouden geven. Kwaliteit vinden wij daarom erg belangrijk. Hoe beter de kwaliteit van onze kleding en diensten, hoe langer het plezier aan onze samenwerking.

Creativiteit

Wij denken graag met de klant mee te denken. Hierin is creativiteit een belangrijke factor voor het behalen van de juiste resultaten.

Flexibiliteit

Om de klant zoveel mogelijk opties te bieden, vinden wij het belangrijk om flexibel te zijn in ons werk.

Duurzaamheid

Wij vinden het belangrijk om rekening te houden met de natuur en een positieve bijdrage te leveren aan de maatschappij. Om die reden zijn wij actief bezig met maatschappelijk verantwoord ondernemen.
circulaire economie