Bestellen

Waarom staan er geen prijzen bij jullie diensten en producten?

De prijzen van onze diensten en producten zijn afhankelijk van de specificaties van uw bestelling en staan om die reden niet direct op onze website vermeld. Voor informatie over de prijzen kunt u telefonisch of via de mail contact met ons opnemen.

Wat zijn jullie levertijden?

De gebruikelijke levertijd bij kleine oplages is 3 tot 5 werkdagen, bij grote oplages hanteren wij een levertijd van 5 tot 10 werkdagen. Tijdens de productie houden wij u hiervan op de hoogte.

Leveren jullie ook bij een oplage van één?

Ja, wij bedrukken en borduren zowel kleine als grote aantallen.

Hoe kan ik bepalen welke maat/maten ik moet bestellen?

Alle kleding uit ons assortiment is true to size, dit betekent dat de kleding niet kleiner of groter valt dan normaal gesproken. Voor extra zekerheid kunt u ook altijd de maattabel bekijken die bij het betreffende product staat aangegeven of een sample bestellen.

Leveren jullie ook aan het buitenland?

Ja, wij leveren ook aan het buitenland. De verzendkosten hiervoor zijn alleen wel hoger dan gebruikelijk, afhankelijk van het land van bestemming en het gewicht van het pakket.

Kan de kleding ook opgehaald worden?

Ja, u kunt er ook voor kiezen om de kleding zelf op te komen halen. Dit kan vooraf aangegeven worden bij het bespreken van de specificaties. Op het moment dat de kleding klaar is, informeren wij u hierover en kunt u zelf aangeven wanneer u langs wilt komen.

Kan de kleding ook zelf aangeleverd worden?

Ja, kleding voor bedrukken of borduren kan ook zelf aangeleverd worden, hiervoor kan u via de telefoon of mail contact met ons opnemen voor een afspraak.

Kan er een sample besteld worden?

Ja, er kan ook altijd eerst een sample aangeleverd worden. Hiervoor maken wij in eerste instantie een factuur op, maar deze kosten worden weer verrekend bij een definitieve bestelling.

Nemen jullie spoedopdrachten aan?

Ja, wij nemen spoedopdrachten aan, hiervoor kan u contact met ons opnemen via de mail of telefoon. Afhankelijk van de gewenste levertijd en oplage, bepalen wij of we de opdracht aan kunnen nemen.

Is het mogelijk om voorbeelden te bekijken?

Als u graag voorbeelden wilt zien van eerdere resultaten, kunt u een kijkje nemen in ons portfolio, een afspraak maken om enkele kledingstukken in onze showroom te bekijken of een sample bestellen.

Wat zijn de wasvoorschriften?

De wasvoorschriften voor bedrukken zijn: maximaal 60 graden wassen, binnenste buiten, niet in de droger en niet direct over de bedrukking heen strijken; als u de bedrukking wilt strijken, kan hiervoor een theedoek gebruikt worden (tussen het strijkijzer en de bedrukking).

De wasvoorschriften voor borduren zijn: maximaal 90 graden wassen, binnenste buiten buiten en het borduursel voorzicht strijken.

De wasvoorschriften van de kleding staan altijd bij het betreffende product vermeld. (Zie assortiment)

Betalen

Wat zijn de verzendkosten?

Nederland                                       Europa

0-2 KG              € 6,95                     0-2KG              € 13,00

5-10 KG           € 8,60                      5-10KG           € 25,00

10-20 KG         € 13,25                   10-20KG         € 34,00

*Bestellingen van boven de € 300,- worden gratis verzonden binnen Nederland.

Hoe kan er betaald worden?

Wij versturen u een digitale versie van de factuur van uw bestelling. Deze kunt u betalen middels een bankoverschrijving. Ons rekeningnummer en de naam die u hierbij kunt vermelden staan op de factuur.

Wat zijn de betaalvoorwaarden?

Bij nieuwe klanten is de voorwaarde dat er vooruitbetaald moet worden. Als u vaker bij ons besteld is er ook de mogelijkheid om achteraf te betalen, binnen een termijn van 30 dagen.

* Bent u een nieuwe klant, maar betreft de bestelling een grote oplage? Dan kunt u contact met ons opnemen voor speciale betaalvoorwaarden.

Werken jullie met korting?

Ja, op het moment dat u vaker bij ons besteld, krijgt u korting van ons; afhankelijk van de specificaties van de betreffende bestelling.

* Voor scholen, sportverenigingen en non-profitorganisaties werken wij standaard met korting.

Wat zijn jullie bankgegevens?

NL89RABO0321037510 t.a.v. Druk-King

Onze diensten

Is een "Flex Folie" bedrukking milieuvriendelijk?

De Flex Folie die wij gebruiken is gemaakt polyurethaan. Bij de verwerking van polyurethaan komen weinig tot geen schadelijke stoffen vrij en na het verwerkingsproces heeft het een lange levensduur als eigenschap. Dit geeft folie van polyurethaan een duurzaam karakter.

Is een "Full Color Transfer" bedrukking milieuvriendelijk?

De Full Color Transfers die wij gebruiken zijn gemaakt polyurethaan. Bij de verwerking van polyurethaan komen weinig tot geen schadelijke stoffen vrij en na het verwerkingsproces heeft het een lange levensduur als eigenschap. Dit geeft Full Color Transfers van polyurethaan een duurzaam karakter.

Wat doen jullie met het restmateriaal?

Het restmateriaal dat ontstaat bij het pellen, gooien wij niet weg, maar bewaren wij om later nogmaals te gebruiken. Hierdoor wordt zo goed als al het materiaal gebruikt en vind er weinig tot geen verspilling plaats.

Hoe krijg ik mijn ontwerp of logo in het juiste format?

Als u het logo of ontwerp zelf heeft gemaakt, kunt u het via het programma waarmee u het gemaakt heeft gemakkelijk op de juiste manier opslaan (alle genoemde formats zijn daar bij de opties vermeld). Heeft iemand anders uw logo gemaakt? Neem dan contact op met die persoon voor het juiste format of neem contact op met ons.

Welke techniek biedt een langere levensduur: bedrukken of borduren?

Qua levensduur zijn beide technieken gelijk aan elkaar, zowel een bedrukking als een borduursel gaat bij juist gebruik jaren mee!

Heeft u een andere vraag?

Heeft u een vraag die er niet tussen staat? Stuur ons dan een een bericht en wij reageren binnen 24 uur met een duidelijk antwoord!

Versturen

Contact

Email

info@druk-king.nl

Telefoon

+31 (0)63 600 23 86

Adres

Kerkstraat 6

4011 EM, Zoelen

Snelle service?

Whatsapp

+31 (0)63 600 23 86

Social Media

InstagramLinkedin